Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
In deze eerste editie van 2024 zetten we een grote trend in de kijker: je lekker voelen door lekker eten. Consumenten zijn op zoek naar een goed gevoel op elk niveau en als horecaondernemer kun je daar mooi op inspelen met je menu, je kaart én wat je erover vertelt.
De lente staat voor de deur, dus daarom in dit nummer veel drankinspiratie en foodbites voor op het terras. Daarnaast vind je ook originele recepten met veel seizoensproducten van eigen bodem. Let’s get ready for spring!