Al sinds jaar en dag is de croissant een klassiek brunchitem. Geef dan dit Franse bladerdeegbroodje een culinaire twist. Zin gekregen om aan de slag te gaan? Hier laten we zien hoe je de perfecte croissant rolt.
De lente is het seizoen van vernieuwing, frisheid en bloei. En wat is er beter dan deze prachtige tijd van het jaar te vieren met een heerlijke, zelfgebakken lentestol? Wij maken de lentestol een tulbandvorm en vullen hem met banketbakkersroom, gekleurd met pistache. Met een knipoog naar de bekende stol, maar toch ook weer totaal anders.
Natuurlijk kan een ambachtelijk lentebrood niet ontbreken in het voorjaar. Om een nieuw begin te symboliseren, worden er vaak hele eieren met schaal in het deeg van lentebrood gedrukt. Wij pakken het iets anders aan, maar die hele eieren komen wél terug.
Een goede voorbereiding en de juiste stuffing is de sleutel tot succes voor deze heerlijke kerstklassieker. Geen tijd om de kalkoen helemaal zelf te bereiden? Gelukkig hebben we ook een convenience kalkoen én stuffing!
Van groenten tot vis en zuivel: maak je eten langer houdbaar door het te fermenteren! Bekijk hier alle inspiratie om zelf aan de slag te gaan.
Het vraagt om de juiste bereidingstechniek, maar met handige tips maak je zelf de heerlijkste sauzen.
Maak zelf eens je eigen roomboter. En met diverse toevoegingen maak jij je eigen 'signature' smaakboter.