Dit wordt er eentje voor in de boeken. Al weken leven we toe naar een kerst als nooit tevoren. Deze feestdagen zitten we weer samen rondom de tafel. Ons meer dan bewust dat we moeten omkijken naar elkaar, er zijn voor elkaar en eindelijk weer vieren mét elkaar. Oftewel, genieten met een hoofdletter 'G'.

Extra tips of hulp nodig? Vraag onze specialisten en culinair adviseurs in onze vestigingen voor een advies op maat.

 

KERSTMENU

 

Sligro-ISPC biedt volop inspiratie voor je kerstmenu. Van kerst voorgerecht, bijgerecht, hoofdgerecht tot nagerecht. En van gemak tot culinair onderscheiden. Met maar liefst 60 recepten en vele producttips en meer.
 

 

Uitblinken met Kerst

Haal alles uit de kast deze kerst en blink uit met het kerstdiner, lunch, brunch of high tea.

Heb je vragen? Onze medewekers staan in de vestigingen voor je klaar.


Uitblinken met Kaas
 

Uitblinken met zoet en hartig
 

Uitblinken met High Tea
 

SPECIALE MOMENTEN

Het zijn die speciale momenten die we koesteren. Momenten die herkenbaar zijn, maar waarbij tal van variaties mogelijk zijn.


HOOGSTE TIJD

De feestdagen vieren we weer samen. Dat werd hoog tijd! Met een luxe high tea, beer of wine krijgt samen brunchen of borrelen een nieuwe dimensie.

Meer over "Hoogste Tijd"


MET ELKAAR

We hebben het samen gedaan afgelopen jaar, met elkaar! En we gaan het jaar ook in stijl met elkaar afsluiten. 

Meer over "Met Elkaar"

 


VOOR ELKAAR

Uiteindelijk draait het tijdens kerst allemaal om tijd met elkaar. Tijd voor fijne gesprekken onder het genot van heerlijke dranken en gerechten. Uitgebreid tafelen doe je daarom met funcooking.

Meer "Voor Elkaar"

 

ECHT UITPAKKEN

Er bestaat geen beter moment om flink uit te pakken dan tijdens de feestdagen. Niet alleen met de heerlijkste gerechten, maar ook met een perfect gestylede tafel, spectaculaire dranken of een heuse show aan tafel.

Meer over "Echt Uitpakken"


GEWOON GENIETEN

Gewoon genieten: het klinkt zo eenvoudig. En dat kan het ook zijn. Want geluk zit in de kleine dingen.

Meer "Gewoon Genieten"

Kerstpakketten

De feestdagen zijn en blijven het uitgelezen moment om het gevoel van energie en hoop om te zetten in daden. Samen genieten en herinneringen maken voor later.

Elkaar blij maken met een cadeau recht uit het hart. Jouw oprechte waardering en aandacht tonen. Daar worden we allemaal een beetje gelukkiger van.

Het is dan ook echt voor elkaar, met elkaar.
Met een zorgvuldig samengesteld kerstpakket geef je uiteraard kwaliteitsartikelen en verras je de ander met een pakket vol beleving. Een geefmoment is immers een moment waarbij je een glimlach op het gezicht tovert.

Laten we de feestdagen daarom magisch maken: Verras & Verwonder elkaar!

Huisselectie

Op basis van trends en kwaliteit hebben we 18 kant-en-klare kerstpakketten samengesteld, in verschillende prijsklassen. Zelf op te halen of tot bij jou geleverd.
Blader door de brochure en ontdek ze allemaal!

 

KERSTZOETWAREN

 

De feestdagen staan weer voor de deur! Ben je op zoek naar de lekkerste kerstzoetwaren? Van chocoladekransjes tot zuurstokken, Sligro-ISPC heeft alles in huis om van jouw kerstfeest een onvergetelijk, smakelijk feest te maken..