Omwille van het coronavirus, hebben we in samenspraak met Studio 100, besloten om deze datum te verzetten naar dinsdag 7 december 2021.

Op dinsdag 7 december staat er een onvergetelijke avond op het programma voor iedereen die vanaf 13 februari 2020 meedoet met de Sligro-ISPC musical spaaractie.

Laat je verwennen met een all-in arrangement en de voorstelling van het jaar in het Studio 100 pop-up theater. De ontroerende muziek, de bewegende decors en tribune, de topcast met Peter Van de Velde in de titelrol, en vooral het aangrijpende verhaal over priester Daens en de wantoestanden in de textielfabrieken in Aalst in het jaar 1888, brengen het publiek in vervoering. Laat je meeslepen door dit unieke spektakel en geniet van een avond om nooit meer te vergeten.

Sparen voor all-inclusive tickets

Van 13 februari t.e.m. 23 maart 2020 kan je sparen voor het exclusieve Sligro-ISPC musical spektakel. Ontvang 2 all-in arrangementen in ruil voor een volle spaarkaart met 35 zegels. Dit is hoe het werkt: bij aankoop van producten uit de speciale spaarfolder in de Sligro-ISPC vestigingen Antwerpen of Gent, ontvang je één of meerdere spaarzegels. Deze zegels kleef je op de spaarkaart. Wanneer je 35 spaarzegels bij elkaar hebt gespaard, kun je de volle spaarkaart inleveren bij de kassa van jouw vestiging. Tegen bijbetaling van een administratiekost van €15,- per spaarkaart, worden 2 all-inclusive arrangementen gereserveerd op jouw klantnummer. Ruim voor de musical ontvang je een bericht wanneer je de tickets in jouw vestiging in Antwerpen of Gent kunt ophalen.

FAQ    Bekijk de spaarfolder    Meesparen als bezorgklant

Mede mogelijk gemaakt door: