Op woensdag 3 mei 2023 staat er een onvergetelijke avond op het programma voor klanten die vanaf 9 februari 2023 meedoen met de Sligro-ISPC musical spaaractie.

Laat je verwennen met een all-in arrangement en dé musical van het jaar in het Studio 100 pop-up theater: Red Star Line!

Red Star Line —dé grote opvolger van de iconische musical 40-45— is een spektakel-musical vol drama en humor, spanning en ontroering waarin de zoektocht naar een beter leven centraal staat. Laat je onderdompelen in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water. De combinatie van rijdende tribunes, indrukwekkende decors en een zeer straffe cast zorgen voor een onvergetelijke once-in-a-lifetime musicalbeleving.

Sparen voor all-inclusive tickets

Van 9 februari t.e.m. 20 maart 2023 kan je sparen voor het exclusieve Sligro-ISPC musical spektakel.

Ontvang 2 all-in arrangementen in ruil voor een volle spaarkaart met 35 zegels. Met het all-in arrangement geniet je, voorafgaand aan de musical, van een culinaire walking dinner met aangepaste dranken. Na afloop staat er ook een open bar voor je klaar.

Binnenkort meer info! 

Word klant