Vertrouwd in een nieuwe verpakking

Alex Meijer staat voor de allerbeste kwaliteit koffie, thee en alles wat daarbij hoort. Vertrouwd genieten sinds 1886. Nu compleet in een nieuw jasje, met verbeterde smaken én uitbreiding van het assortiment. Geproduceerd vol respect voor lokale werknemers en producten. Precies zoals Alex Meijer het ooit zelf bedoelde.

Koffie

De koffie van Alex Meijer staat al meer dan drie generaties voor puur genieten. Proef de lekkerste melanges van de beste koffiebonen van over de hele wereld. Van Indonesië, Peru, Nicaragua, Colombia tot Ethiopië. En te bereiden met elk koffieautomaat: koffiebonen, filterkoffie, pads en cups.

Thee

Het vernieuwde assortiment Alex Meijer-thee biedt nu nog meer keuze voor elke theeliefhebber. Kies uit zakjes, piramides en losse thee. Of ga voor de nieuwe lijn biologische theesoorten. Eerlijke theekwaliteit zoals je gewend bent met een extra duurzame twist. Ook met de theesoorten van Alex Meijer maak je een verantwoorde keuze.

Begeleiders

Maak de koffie- of theebeleving compleet met de heerlijke begeleiders van Alex Meijer: verschillende soorten koekjes, nougats, chocolade en pepermunt. Voor ieder wat wils! Ook voor je bewuste gast. Het vernieuwde assortiment bevat meerdere soorten biologische koekjes. Vanzelfsprekend vind je bij Alex Meijer ook suiker en melk.