Inclusiviteit hoort bij de horeca, want is eten en drinken niet datgene wat ons het meest verbindt? Deze editie van 100° sluit niets en niemand uit! Het staat boordevol met inspiratie voor de winter zodat je je alvast kan oriënteren en dit mee kan nemen in het samenstellen van je menukaart voor het komende seizoen.

Elk land ter wereld heeft zijn eigen culinaire erfgoed. Daarbij gaat het vaak om bijzonder smaakvolle en buitengewoon karaktervolle gerechten. Ga mee op reis en laat je inspireren door onze 10 wereldse gerechten uit onverwachte keukens.

Met oprechte aandacht voor gasten die een allergie of dieetwens hebben, kun je als restaurant, eetcafé of lunchroom echt een verschil maken. Lastig? Dat hoeft helemaal niet! Je komt een heel eind met voldoende productkennis en een fl inke scheut creativiteit. Zelfs voor de meeste bekende klassiekers is er zo een lactose-, gluten-, eiwit- of pindavrij alternatief te bedenken.

In de horeca wordt er flink op los gemixt als het gaat om het samenvoegen van elementen uit alle windstreken. Kimchi loaded fries? Klinkt misschien gek, maar smaakt perfect. Een pizza san choy bau? Waarom ook niet. Alles kan en alles mag, want als het lekker is, dan werkt het gewoon!