BISTRO LUIK IS GESLOTEN VANAF MAANDAG 29 MEI 2023 WEGENS VERBOUWINGSWERKEN.

 

Bij Sligro-ISPC ontdek jij als chef-kok alles wat je hart begeert. Stel je voor, alles wat je nodig hebt voor jouw zaak onder één dak. Onder dat dak vind jij restaurant 'Bistro' in Sligro-ISPC Gent en Luik. Een plek waar je even ontspant en geniet van heerlijke gerechten. Wij bieden een kaart samengesteld aan de hand van het marktaanbod en de aanbiedingen van het moment voor een optimale beleving in het restaurant. 

Bistro Gent en Luik

Je geniet van verrukkelijke recepten in de bistro's van Sligro-ISPC. Bistro biedt jouw als chef-kok inspiratie. Jij vindt er namelijk een restaurant volledig ingericht met allemaal materialen uit onze winkel. En onze chefs bereiden hun gerechten met maar één doel voor ogen: gasten naar huis sturen met een tevreden maag en een hoofd boordevol nieuwe ideeën.

Chef David in Gent

Zoals chef David dat doet bij Bistro in Gent. David is 33 jaar oud en de nieuwe chefkok van ons restaurant in Gent. Zijn passie voor koken zit in de genen, geërfd van zijn moeder. Zij staat nog steeds altijd in de keuken, net als David. David geniet ervan om met vis en vlees te werken en daar unieke componenten aan toe te voegen. Hij varieert eindeloos met zijn ingrediënten en laat zo een gerecht volledig tot zijn recht komen. Het favoriete seizoen van David is het wildseizoen. De smaken en de groenten die je combineert met het wild geven hem buitengewoon veel plezier tijdens het koken. David haalt zijn inspiratie uit alles wat hij vindt. Boeken, tijdschriften, internet, communities... Zo leert hij elke dag nog steeds bij. 

Chef Michael in Luik

In Luik geniet je van hemelse gerechten bereidt door chef Michael. Michael is 38 jaar oud. Hij houdt van het proeven van gerechten, het snuiven van groenten en fruit en het aanraken van de grondstoffen. Michael werkt heel graag met producten die worden gezien als minder 'nobel'. Hij maakt er een uitdaging van om deze producten in the picture te zetten. Michael heeft ook een sterke liefde voor varkensvlees, omdat je er eindeloos mee varieert. In 2006 kwam Michael binnen bij het restaurant van Sligro-ISPC als stagiaire. Daarna heeft hij boordevol kennis opgedaan in verschillende restaurants en sinds 2017 genieten we van zijn talent als chefkok in het restaurant van Luik. Michael haalt zijn inspiratie uit talloze kookboeken. Uit de ene haalt hij de bereiding van een recept, uit de andere een garnering. Het is dan ook een hobby van hem om kookboeken te verzamelen. 

 

Ontdek hier het menu en de wekelijkse suggesties.

Tot binnenkort in Bistro!

* Bistro is enkel toegankelijk voor klantenkaarthouders