Bij Pasen hoort een uitgebreide paasbrunch. Maak een soufflé van blue stilton of beleg rijkelijk wat pitabroodjes, een focaccia of een snee brood met een overheerlijke topping. Vergeet ook zeker niet de boter, kaas en eieren op tafel te zetten. Met deze brunch recepten maak je van iedere brunch in de lente iets buitengewoons.

Rustieke broden

Waan je in een ambachtelijke bakkerij door de geur van rustieke broden. Een kant-en-klaar brood maak je door een topping nog lekkerder.

Lees meer

Recepten lentebrunch

Van een hartige taart tot een soufflé van blue stilton. Er zijn zo veel manieren om in de lente een buitengewone brunch te presenteren. Deze brunch gerechten smaken naar meer.


Soufflé van Stilton

Bekijk recept


Wonton crisps

Bekijk recept


Thai fishcakes

Bekijk recept

Brood met toppings

De beste broden beleg je met de lekkerste toppings. Denk aan een vegan kipsalade of een luxe steak tartaar


Vega kipsalade

Bekijk recept


Paté en paddestoelen

Bekijk recept


Steak tartare

Bekijk recept


Mortadella en mosterd

Bekijk recept

Boter, kaas en eieren

De lente is misschien wel de fijnste periode van het jaar. En voor zuivelliefhebbers is de lente écht een feest. Van smakelijke boter en een heerlijk ei tot de meest smeuïge mozzarella of burrata; in het voorjaar smaakt dat toch het beste

Meer lentemomenten

 

Vergeet ook de lentedranken niet tijdens de brunch. Van frisse wijn tot smoothies, cocktails en de lekkerste koffies. En sluit je brunch eens af met een zoete verwennerij, royaal gepresenteerd op een mooie serveerplank.

Er zijn zo veel manieren om in de lente een brunch te presenteren. Met deze recepten van Sligro-ISPC maak je van iedere brunch iets buitengewoons.


Lees meer