Een voorjaarsdiner is niet compleet zonder een lekker lentedessert. Sligro-ISPC biedt je genoeg inspiratie met verrassende nagerechten, zoals rabarberwolken en een vegan chocoladetaart. Wil je een echte showstopper op tafel serveren of Pasen met iets bijzonders afsluiten? Met een groot dessertplateau maak je indruk.

Zot van Zoet

Rabarberwolken

Met rabarber kun je alle kanten op. Je kunt er een cocktail mee maken, maar ook in een nagerecht kun je er culinair mee uitpakken. Met zijn friszure smaak en mooie kleur is deze rode voorjaarsgroente perfect om te verwerken in een lente dessert. Maak bijvoorbeeld deze luchtige rabarberwolken.  Bekijk recept

Smoothiebowl

In het voorjaar wordt iedereen blij van een zoet nagerecht vol kleur. Een kleurrijke smoothiebowl met chiazaad kan zowel als ontbijt als dessert dienen.  Bekijk recept

Dessertplateau

Serveer een dessertplateau en het is even stil aan tafel. Met de vele verschillende smaken ijs van Sanissimo zijn er eindeloos veel plateaus te maken. Serveer dit spectaculaire nagerecht op een mooie plank en iedereen wil proeven.  Bekijk recept

Meer met chocolade

Van puur, melk tot witte chocolade en van kant-en-klaar tot aan de grondstoffen om zelf aan de slag te gaan; in chocolade zitten tal van smaakaccenten. Of het nu gaat om chocoladepasta, truffels, brownies, moelleuxs of om de chocolade van Cacao Barry; bij Sligro-ISPC vind je kant-en-klare chocoladeproducten van goede kwaliteit. Maak jouw keuze en maak een heerlijke chocolademousse, een vegan chocoladetaart of stuffed cookies.


Vegan chocoladecake

Bekijk recept


Stuffed chocolate cookies

Bekijk recept


Varieer met chocolade
 

Paaszoetwaren

Pasen vier je samen met Sligro-ISPC. Chocolade paaseieren zijn natuurlijk een echte paastraditie, maar naast paaseieren is er nog veel meer ander lekkers om uit te kiezen.

Bekijk hier de folder


Bonbiance Chocolade Kolibri eitjes

Art. nr. Antwerpen: 91797 - Gent / Luik: 3640271


Bonbiance Kip op nest met chocolade eitjes

Art. nr. Antwerpen: 43409 - Gent / Luik: 3640359


Bonbiance Luxe chocolade ei gevuld

Art. nr. Antwerpen: 437540 - Gent / 3640412: 3640271

Maak je paasdiner compleet

 

Sligro-ISPC biedt je alle inspiratie die je nodig hebt voor een compleet paasdiner. Ga ook aan de slag met onze tips en recepturen voor je voorgerecht, hoofdgerecht of brunch. Samen maken we er een buitengewoon Pasen van.

Hoofdgerechten
Brunch Dessert