In een hoofdgerecht kun je echt uitpakken met alle lekkere ingrediënten die het voorjaar je te bieden heeft. Met de mooiste producten uit de zee, uit de wei of uit de grond creëer je buitengewone lentesmaken. Verras bijvoorbeeld met een gevulde entrecote of heerlijke beenham tijdens een barbecue of organiseer een kleine Sunday Roast.

Hoofdgerecht op een plateau

 
Voor een royale presentatie serveer je het hoofdgerecht op een plateau. Met grote opscheplepels schept ieder zijn eigen bord vol. Asperges met zalm is een fantastische combinatie en een perfect gerecht om op een plateau te serveren.

Bekijk recept

Roast

Van lamsrack en entrecote tot beenham; onze culinair adviseurs hebben dit voorjaar de meest lekkere roastgerechten voor jou samengesteld. En naast deze hoofdgerechten hebben zij je nog veel meer culinaire inspiratie te bieden.


Roast lamsrack

Bekijk recept


Roast entrecôte

Bekijk recept


Roast beenham

Bekijk recept

Lente uit de zee

Vongole en mosselen zijn prachtige schelpdieren en smaken heerlijk in de lente. Maak een pasta vongole of kies voor hangcultuurmosselen. Deze mosselen worden gekweekt dicht onder het wateroppervlak waardoor ze sneller groeien en ze in het voorjaar al geschikt zijn voor consumptie.


Pasta vongole

Bekijk recept


Hangcultuur mosselen

Bekijk recept

 

 

Maak je lentediner compleet

 

Sligro-ISPC biedt je alle inspiratie die je nodig hebt voor een compleet diner deze lente. Ga ook aan de slag met onze tips en recepturen voor je voorgerecht, dessert of brunch. Samen maken we er een buitengewone lente van.

Voorgerechten
Borrelhapjes Dessert