Speel in je voorgerechten met kleur, structuur en smaak. En je overtreft deze lente meteen de verwachtingen. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een huisgemaakte bloemkoolsoep met passende garnituren zet je dit voorjaar al iets buitengewoon moois op tafel.


Romige soep van bloemkool

Bekijk recept

Overheerlijke Oosterschelde kreeft

Oosterschelde kreeft is met zijn fijne en zachte smaak een echte delicatesse en slechts in een bepaalde periode in het voorjaar verkrijgbaar. Grijp daarom deze lente je kans en serveer als voorgerecht een prachtige tartelette met dit fantastisch product.


Tartelette met Oosterschelde kreeft

Bekijk recept

Voorgerecht recepten

Geniet deze lente van voorgerechten vol voorjaar. Klik op de recepten hieronder voor meer manieren om meteen indruk te maken tijdens een uitgebreide lunch, brunch of diner.


Salad roll van paksoi en kip

Bekijk recept


Saladetoren van rababer

Bekijk recept


Rouleau zuiglam

Bekijk recept

Soepen

 

Van een bouillon tot een fond en van een gazpacho tot een vissoep. Er zijn zoveel soorten soepen waarmee je dit voorjaar kunt verrassen. Kies bijvoorbeeld voor de rijk gevulde soepen van ons eigen merk Meesterschap van het Huis. Deze zitten bomvol verse ingrediënten van topkwaliteit. Vraag ernaar bij onze medewerkers in de vestigingen.

Lees meer

Voorgerechten met vis

 

Verras met een voorgerecht met skrei of kabeljauw. Het wittere en stevigere vlees van de skrei maakt dat deze twee vissen niet precies hetzelfde zijn. Maar omdat ze wel erg op elkaar lijken, kun je ze makkelijk voor elkaar vervangen. Bijvoorbeeld in deze twee spectaculaire voorgerechten.
 


Groentetuintje

Bekijk recept


Rouleau Nicoise

Bekijk recept

Meer lente-inspiratie

 

Ga erop uit met onze duurzame disposables of ontdek de mogelijkheden met (vegan) chocola of kaas. Wat je ook kiest, onze culinair adviseurs inspireren je deze lente op allerlei culinaire gebieden.

Lees meer