Lentehapjes bij het aperitief

Uit een puntzak, op een borrelplank of op eenpersoonsplankjes. Aperitiefhapjes kun je op vele manieren presenteren. Ga voor kant-en-klaar of pak deze lente uit met huisgemaakte borrelhapjes. Combineren kan natuurlijk ook. Serveer er een heerlijke lentedrank bij en aperitieven maar!

Borrelhapjes eenpersoonsplankjes

Zet heel de tafel vol met eenpersoonsplankjes vol borrelhapjes en creëer een bont gezelschap. Met ieder een eigen plankje kan er veilig gedeeld worden. Maak het jezelf extra gemakkelijk en vul de eenpersoonsplankjes met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare hapjeorrelhapjes eenpersoonsplankjes


Borrelen met éénpersoonsplankjes

Bekijk recept

Snelle borrelhapjes

Serveer naast heerlijke kant-en-klare hapjes ook één of meerdere snelle huisgemaakte hapjes op een borrelplank. Zo wordt een borrel in de lente net een tikje specialer. De krokante gevulde camembert of de aspergerolletjes met brie zijn snel en gemakkelijk te maken.

Of verwen met kaas. Naast een kaasplank of een heerlijke kaascone bij de borrel is er natuurlijk nog veel meer mogelijk met kaas. Met zo’n veelzijdig product kun je namelijk alle kanten op. Kies eens voor krokante feta.


Krokante fetakaas

Bekijk recept

Borrelen met een puntzak

Deze gevulde houtenpapieren cones zijn perfect om te serveren als borrelhapje. Vul ze met de lekkerste charcuterie, Engelse kazen of maak een vegetarische mix. Snijden of afbakken en vullen maar. Simpel, superlekker en daarom succes verzekerd.


Hoorntje ambachtelijke kaas
 

Hoorntje charcuterie
 

Hoorntje vega
 

Dessertplateau

De borrel zoet afsluiten? Met een dessertplateau blijf je in het borrelthema. Serveer een grote borrelplank vol zoete verwennerijen en je maakt gegarandeerd indruk.


Dessertplateau

Bekijk recept

Meer lente-inspiratie

 

Geen aperitiefmoment zonder drank. Ga naar de "buitengewone lente dranken" pagina en ontdek de lentewijnen, mocktails en smoothies.

Lees meer