We zijn meer dan ooit klaar voor de lente!

Na een lange winterperiode hunkeren we naar frisse lucht, de eerste warme zonnestralen en de natuur die terug groen kleurt. Laat je inspireren.

Want met een buitengewoon assortiment kwaliteitsproducten en de lekkerste recepten maken we van een voorjaarsbarbecue, picknick, paasontbijt, paasbrunch, apero of een diner echt iets bijzonders.

Extra tips of hulp nodig? Vraag onze specialisten en culinair adviseurs in onze vestigingen voor een advies op maat.

LENTEMENU

 
Sligro-ISPC biedt dit voorjaar volop inspiratie voor een heerlijk lentemenu. Van brunch, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts tot de meeste lekkere smoothies en cocktails. Ontdek deze lente samen met Sligro-ISPC de overheerlijke smaken van dit buitengewone seizoen.

 

SPECIALE MOMENTEN

Deze lente kan je echt uitpakken! 

Laat je inspireren door onze culinair adviseurs en ga aan de slag met heerlijke aperitiefhapjes tijdens de picknick of verras met buitengewone smoothies en andere lentedranken.


EROP UIT!

In onze bubbels genieten we van het buitengewoon voorjaar. Op het strand, in het park of heerlijk op je terras of in de tuin.  Steek de BBQ aan grill erop los. Ontdek de recepten en ga naar buiten!

Meer over BBQ en grillen


HEERLIJK APART SMALL BITES

Kleine porties bomvol smaak waar je samen van smult. Met mooi gepresenteerde éénpersoonsporties vier je op een veilige manier samen de lente. 

Meer over small bites

 


GROOTS IN GENIETEN

Groots Genieten van de kleine dingen. Dat begint met een goed gevulde tafel. Klik verder en ontdek de alvast de tafelvullende tapasplank.

Meer over goed gevuld

 

SENSATIONEEL SMULLEN

Geweldig toch? De geur van zelfgebakken cake die je huis vult. Deze lente wisselen we onze chocoladebaksels af met gezonde smoothies en de lekkerste soepen.

Meer over sensationeel smullen


TYPISCH LENTE

Elk nieuw plantje uit de grond en elke bloesem aan de boom is een startschot voor een seizoen vol genietmomenten.Ontdek de smaaksentaties die het voorjaar ons geeft

Meer over typisch lente

 

 

PAASZOETWAREN

 

Pasen vier je samen met Sligro-ISPC. Chocolade paaseieren zijn natuurlijk een echte paastraditie, maar naast paaseieren is er nog veel meer ander lekkers om uit te kiezen.

Bekijk hier de folder


Bonbiance Chocolade Kolibri eitjes

Art. nr. Antwerpen: 91797 - Gent / Luik: 3640271


Bonbiance Kip op nest met chocolade eitjes

Art. nr. Antwerpen: 43409 - Gent / Luik: 3640359


Bonbiance Luxe chocolade ei gevuld

Art. nr. Antwerpen: 437540 - Gent / 3640412: 3640271