We zien het groots dit voorjaar en zetten daarom de tafel vol met éénpersoonsplankjes en grote plateaus

Op tafel!

Borrelen, aperitieven, tapas. Verschillende woorden, één betekenis: gezellig samen rond één tafel lang genieten van hapjes.

Stel de tafel samen met home made en kant-en-klare hapjes. Een leuke combinatie die jou extra tijd geeft met je gasten. Kies als hoofdgerecht voor een plank met asperges en zalm. Serveer als dessert een dessertplank met heerlijk ijs, fruit en gebak


Tapasplank

Bekijk recept


Plateau van asperges en zalmfilet

Bekijk recept


Dessertplank

Bekijk recept

Goed gevuld

Snijd gevulde gerechten aan zoals het voorjaar en ontdek wat erin zit. 


Rouleau niçoise

Bekijk recept


Gevulde aubergine

Bekijk recept


Gebraden buffel

Bekijk recept


Pie met pulled beef

Bekijk recept

Topbroden

 

Brood is zo aanwezig in ons dagdagelijks leven dat we er soms niet bij stilstaan hoe lekker het is en wat je er mee kan. Van een dikke boterham steak tartare tot pizzabroodje. Ontdek onze suggesties. 

Lees meer


Vega saté

Bekijk recept


Paté en paddestoelen

Bekijk recept


Steak tartaar

Bekijk recept


Mortadella en mosterd

Bekijk recept

Meer lente-inspiratie

 

Een stukje brood is een mooie aanvulling op een lente menu. Bepaal daarvoor jouw gerechten hier:

Lees meer