Momenteel is Chef's Place gesloten tot zolang de maatregelen van de overheid gelden. Bedankt voor je begrip.

Bij Sligro-ISPC vindt de chef-kok alles wat zijn hart begeert en wat hij nodig heeft onder één dak. Onder dat dak bevindt zich ook restaurant ‘Chef’s Place’ in Sligro-ISPC Gent en Luik. Een etablissement waar u even kunt ontspannen en genieten van heerlijke gerechten. De kaart is altijd samengesteld aan de hand van het marktaanbod en de aanbiedingen van het moment.

Bovendien biedt ‘Chef’s Place’ inspiratie, het is namelijk helemaal ingericht met materialen uit de winkel. En er wordt gekookt door chefs met maar één doel voor ogen: gasten naar huis sturen met een tevreden maag en een hoofd bomvol nieuwe ideeën.

Zoals chef Dieter dat al enkele jaren bij ‘Chef’s Place’ in Gent doet. 

Op haar beurt deed chef Isabelle Sevrin hetzelfde in Luik. ‘19 jaar lang. Met veel liefde en bewondering voor onze klanten. We werken in een open keuken. Daardoor is er veel interactie met onze gasten.’ Die koken zelf op hoog niveau, dus Isabelle leverde iedere dag een topprestatie. ‘Het is voor mij een grote uitdaging om dagelijks met de nieuwste producten te mogen werken. Koken voor de chefs, soms zelfs sterrenchefs, biedt enorm veel inspiratie die wij vervolgens weer aan andere klanten kunnen overbrengen.’