Ga met Sligro-ISPC all-in naar Daens, de Musical!

Woensdag 10 juni 2020 staat er een onvergetelijke avond op het programma voor iedereen die vanaf 13 februari meedoet met de Sligro-ISPC musical spaaractie. Met een all-inclusive musical geniet je met twee niet alleen van de musical van het jaar in het Sutdio 100 Pop-up Theater, je krijgt ook nog een walking dinner met aangepaste dranken vóór de vorstelling en een open bar als afsluiter. Kortom, een unieke avond die je altijd zal bijblijven!

Hoe kan je sparen?

Van 13 februari t.e.m. 23 maart 2020 kan je sparen voor het exclusieve Sligro-ISPC musical spektakel. Ontvang twee all-in arrangementen in ruil voor een volle spaarkaart met 35 zegels.

Dit is hoe het werkt: bij aankoop van producten uit de speciale spaarfolder in de Sligro-ISPC vestigingen Antwerpen of Gent, ontvang je één of meerdere spaarzegels. Deze zegels kleef je op de spaarkaart. Wanneer je 35 spaarzegels bij elkaar hebt gespaard, kun je de volle spaarkaart inleveren bij de kassa van jouw vestiging. Tegen bijbetaling van een administratiekost van €15,- per spaarkaart, worden 2 all-inclusive arrangementen gereserveerd op jouw klantnummer.

Ruim voor de musical ontvang je een bericht wanneer je de tickets in jouw vestiging in Antwerpen of Gent kunt ophalen.

Wees er snel bij, op = op!

Meestgestelde vragen Bekijk de spaarfolder

Bezorgklant? Registreer je hieronder!

Vul het formulier hieronder in om als bezorgklant mee te sparen. Dat kan nog tot 23 maart.

De punten die je hebt gespaard via je aankopen van de producten uit de spaarfolder, worden door ons opgeteld. Na afloop van de actie krijg je bericht over het aantal tickets waar je recht op hebt. De tickets zullen dan samen met de factuur van de administratiekost (€15 per volle spaarkaart) via de post naar je worden toegestuurd. Je kan voor maximum 4 arrangementen sparen.

Geen bezorgklant? Dan ontvang je gewoon je zegels in je vestiging!

Bezorgklant: Vervolledig en spaar mee

Door op 'verzenden' te klikken neem je deel aan onze spaaractie en verklaar je akkoord met onze privacy policy.