1. Hoe kom ik aan spaarzegels? 

Bij aankoop van alle aanbiedingen in de speciale musical spaaractie folder (van 13 februari t.e.m. 23 maart 2020) ontvang je gratis spaarzegels.

2. Hoe kan ik sparen? 

Met één volle spaarkaart (35 spaarzegels) en een administratiekost van €15 per spaarkaart, kun je twee all-inclusive arrangementen reserveren. 

Ben je bezorgklant, dan kun je je online registreren voor de spaaractie tot 23 maart. Wij houden dan je gespaarde puntenaantal bij. 

3. Waar is de actie geldig? 

De actie is geldig in de Sligro-ISPC vestigingen Antwerpen en Gent, zowel bij zelfbediening als bij bezorging.

4. Hoe kom ik aan tickets? 

Ben je Cash&Carry klant, dan kun je jouw volle spaarkaart(en) inleveren aan de kassa van jouw vestiging en betaal je de administratiekost. Ruime tijd voor de voorstelling ontvang je een bericht wanneer je jouw tickets in de vestiging kunt afhalen. 
Ben je bezorgklant, dan word je door ons ingelicht over het aantal tickets waar je recht op hebt. Je krijgt deze dan via de post toegestuurd samen met de factuur van de administratieve kost.

5. Ook een tweede spaarkaart vol? 

Je kan tot max. 2 volle spaarkaarten per klantnummer inleveren (2 x 2 all-inclusive arrangementen).

6. Kan ik vooraf plaatsen reserveren? 

Nee, uitsluitend volle en gefactureerde spaarkaarten geven recht op een reservering.

7. Kan ik de voorstelling ook in het Frans volgen? 

De voorstelling is enkel in het Nederlands.

8.Tot wanneer kan ik mijn volle spaarkaart(en) inleveren? 

Volle spaarkaarten kan je inleveren t.e.m. 5 april 2020. Als bezorgklant hoef je geen spaarkaart in te leveren: wij maken de berekening van je totale aantal spaarpunten voor jou. Toegangstickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Hierbij hanteren wij het op = op principe.

9. Kan ik de zegels ook buiten de musical spaaractie gebruiken? 

Nee, de spaarzegels kun je enkel gebruiken voor de Sligro-ISPC arrangementen voor Daens, de Musical. Na de spaaractie of wanneer de musical is uitverkocht, verliezen de zegels hun waarde.

10. Is de avond geheel verzorgd? 

Ja, je geniet vóór de voorstelling van een volledig verzorgde walking dinner met aangepaste dranken op basis van het Sligro-ISPC assortiment. Na de voorstelling is er een open bar als afsluiter.