WAT IS DE RESTAURANTACTIE?

Een spaaractie waarbij onze klanten kunnen sparen voor korting op hun restaurantbezoek en JIJ geniet weer van korting op je aankopen voor je zaak.

WAAROM DEELNEMEN?

Wij gaan je helpen om je omzet in 2021 een boost te geven én laten nieuwe klanten kennismaken met jouw zaak. Deelnemen aan de actie is kosteloos. Je hoeft namelijk geen commissie te betalen of speciale menu’s te maken.


HOE WERKT HET?

  1. Sligro-ISPC klanten kunnen in onze vestigingen (Antwerpen, Gent en Luik) van 16 september tot en met 25 oktober 2021 sparen voor restaurantzegels.
  1. Bij iedere € 50,- ontvangt de klant één zegel of bij aankoop van spaarartikelen die terug te vinden zijn in onze Restaurantactie spaarfolder.
  1. Bij een volle spaarkaart van 6 zegels ontvangt de klant een dinercheque van € 15,-.
  1. Vervolgens kan de klant deze tussen 16 september 2021 en 28 februari 2022 inleveren bij één van de deelnemende restaurants. Dit kan dus ook in jouw zaak zijn! Hier zit geen mini- of maximaal bedrag of aantal dinercheques aan verbonden. Vouchers zijn niet inwisselbaar voor contanten.
  1. Als deelnemend restaurant kan je de dinercheques - die jij als betaalmiddel hebt geïnd in jouw restaurant - tot 31 maart 2022 inleveren in een Sligro-ISPC vestiging (niet geldig via bezorging). Deze hebben ook een waarde van € 15,- korting die in mindering wordt gebracht op je factuur.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS DEELNEMEND RESTAURANT?

Je kunt je tot 30 juni 2021 inschrijven via deze webpagina.

Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op om een overeenkomst te tekenen waarin alle voorwaarden zijn opgenomen. Nadien zal je op een professionele webpagina terug te vinden zijn, waarop je gasten meteen kunnen reserveren. We vragen om een aantal gegevens: informatie over je restaurant en enkele afbeeldingen. Tijdens de actieperiode stellen we (digitale) promotiematerialen beschikbaar. Hiermee kun je de actie onder de aandacht brengen.
Vanuit Sligro-ISPC voeren wij in deze periode campagne in onze vestigingen en via al onze kanalen. Een win-win situatie voor de klant én voor jou als deelnemend restaurant.

VRAGEN OVER DE ACTIE?

Neem contact op met: support.restaurantactie@sligro-ispc.be

Gaan we ervoor? Schrijf je snel in!

Bij kiezen voor "Indienen" ga je akkoord met onze privacyverklaring.