WAT IS DE RESTAURANTACTIE?

Een spaaractie waarbij onze klanten kunnen sparen voor korting op hun restaurantbezoek en JIJ geniet weer van korting op je aankopen voor je zaak.

WAAROM DEELNEMEN?

Wij gaan je helpen je omzet een boost te geven. Niet alleen door gasten kennis te laten maken met jouw diner, maar ook het lunchmoment. Deelnemen aan de actie is kosteloos. Je hoeft namelijk geen commissie te betalen of speciale menu’s te maken.


HOE WERKT HET?

  1. Sligro-ISPC klanten kunnen in onze vestigingen (Antwerpen, Gent en Luik) van 24 augustus t.e.m. 2 oktober 2023 sparen voor restaurantzegels.
  1. Bij iedere € 50,- ontvangt de klant één zegel of bij aankoop van spaarartikelen die terug te vinden zijn in onze Restaurantactie spaarfolder.
  1. Bij een volle spaarkaart van 6 zegels ontvangt de klant een dinercheque van € 15,-.
  1. Vervolgens kan de klant deze tussen 24 augustus en 30 november 2023 inleveren bij de deelnemende restaurants. Dit kan dus ook in jouw zaak zijn! Hier zit geen mini- of maximaal bedrag of aantal dinercheques aan verbonden. Vouchers zijn niet inwisselbaar voor contanten.
  1. Als deelnemend restaurant kan je de dinercheques - die jij als betaalmiddel hebt geïnd in jouw restaurant - tot 16 december 2023 inleveren in een Sligro-ISPC vestiging (niet geldig via bezorging). Deze hebben ook een waarde van € 15,- korting die in mindering wordt gebracht op je factuur.

Een win-win situatie voor de klant én voor jou als deelnemend restaurant.

DOE JE MEE?

Schrijf je restaurant online in

We vragen om een aantal gegevens: beschikbaarheden, informatie over je restaurant en enkele afbeeldingen.

Nadien ben je op deze webpagina terug te vinden: restaurantactie.sligro-ispc.be

Vanuit Sligro-ISPC voeren wij in deze periode campagne in onze vestigingen en via al onze kanalen.

ACTIEVOORWAARDEN

De actievoorwaarden vind je hier.

VRAGEN OVER DE ACTIE?

Mail ons gerust voor meer informatie: support.restaurantactie@sligro-ispc.be