Volle smaak en vol karakter: dat is de geitenkaas van Polle. Maar ook vegan kan je genieten van de mooie smaak van kaas.

Parel uit de Kempen

In het hartje van de Kempen, tussen de Kasterleese bossen en de landelijke Netevallei vind je de hoeve van Kempense Geitenkaas Polle. Hier worden zo’n 600 melkgeiten met veel liefde verzorgd om op die manier kwaliteitsvolle geitenmelk te kunnen garanderen. Dagelijks wordt de melk plaatselijk verwerkt tot heerlijke ambachtelijke geitenkazen, waarbij men noch kleurstoffen noch conserveringsmiddelen gebruikt. De natuurlijke en ambachtelijke wijze van produceren en het 100% zuivere karakter geeft de kaas een uitzonderlijk aangename en zachte smaak.

Karaktervol, delicaat en onweerstaanbaar, zo zouden wij de smaak van de Neteling omschrijven. Als medaillewinnaar is deze geitenkaas de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grote trots van Kempense Geitenkaas Polle. De Neteling wordt bestrooid met gezouten as, wat na rijping een unieke smaak oplevert, ideaal voor fi jnproevers en daarmee absoluut een kaas die niet mag ontbreken op je kaasplank.

  • Neteling (stuk van 350 gr, art. nr. 73745)

Vegan kaas

Nature&Moi is een Franse producent van plantaardige kaas en zuivelvervangers. De ingrediënten zijn erg zuiver en de producten zijn hierdoor geschikt voor vegetariërs en veganisten, maar vooral ook voor mensen met een lactose- en/of glutenintollerantie. De producten zijn vrij van zuivel, lactose, soja, palmolie en gluten. In tegenstelling tot vergelijkbare aanbieders smelt de kaas perfect op de pizza, burger of croque monsieur. Verkrijgbaar in verschillende varianten.

  • Nature&Moi Kaas vegan original (per 200 gr, art. nr. 73275)
  • Nature&Moi Kaas vegan original (per 1 kg, art. nr. 73279)
  • Nature&Moi Kaas vegan cheddar (per 200 gr, art. nr. 73280)
  • Nature&Moi Kaas vegan cheddar (per 1 kg, art. nr. 73282)
  • Nature&Moi Kaas vegan pizza (per 200 gr, art. nr. 73283)
  • Nature&Moi Kaas vegan pizza (per 1 kg, art. nr. 73284)