Om het perfecte kopje koffie te serveren is er meer nodig dan enkel kwaliteitsvolle koffie. Ook met de juiste presentatie en een lekkere coffee side offer kan je punten scoren bij jouw klanten. Met een mignonnette van Côte d’Or scoor je zeker! De unieke smaak van Côte d’Or, geliefd door jong en oud, past perfect bij een kopje koffie. Met de individuele verpakkingen serveer je steeds hygenisch en vers een mignonnette aan uw klanten.

De mignonnettes zijn vanaf nu te verkrijgen in een 3 KG doos (300 stuks), perfect voor horeca & catering business. Laat jouw klanten genieten van een melk mignonnette met de typische smaak van Cote d’Or of verwen ze met een intense noir de noir chocolade.

Bij Côte d’Or gaan we voor duurzame chocolade! Alle chocolade van Cote d’Or draagt het cocoa life label. Met dit duurzaamheidsprogramma zorgen we ervoor dat de chocolade correct geproduceerd wordt. Het correct maken betekent het aanpakken van de complexe uitdagingen waarmee cacaoboeren worden geconfronteerd, waaronder klimaatverandering, ongelijkheid tussen mannen en vrouwen, armoede en kinderarbeid. Hierbij werken we hand in hand samen met de cacaoboeren want zonder hun is er geen chocolade!