Onmisbaar op je kaart

Fresh lemonades maak je van vers fruit, groenten, kruiden, water en ijs. Mooi gepresenteerd zijn het echte eyecatchers voor je gasten. Dit fruitige water stilt je dorst, verkoelt en is gezond.
Wat vorig jaar als trend begon, is nu onmisbaar op je drankenkaart. Je zelfgemaakte frisdrank met alle ruimte voor je eigen signatuur.

Direct op smaak

Je brengt een fresh lemonade gemakkelijk op smaak met de nieuwe FRSH Matters Fresh Lemonade Infusions. Deze innovatie geeft meteen de pure smaak van fruit en kruiden aan je fresh lemonade.
Met alleen natuurlijke ingrediënten en zonder E-nummers creëer je eenvoudig verrassende smaakcombinaties. Varieer eindeloos en zet je eigen smaak op de kaart!

Margemaker

Maak deze zomer meer marge met je drankenkaart. Fresh lemonades maken van water echt iets bijzonders. Ga creatief om met fruit, groenten en kruiden en maak zelf eenvoudig nieuwe combinaties. Met de infusion is je fresh lemonade in een handomdraai gemaakt en meteen op
smaak.

Voordelen van fresh lemonades

  •  Eyecatcher
  •  Gezonde frisdrank
  •  Direct op smaak
  •  No waste
  •  Margemaker

Recepten

Zo maak je fresh lemonade

Doe de inhoud van 1 fresh lemonade infusion in een tapkan van 8 liter. Voeg verse ingrediënten toe en vul de tapkan met plat, bruisend of kokoswater. Maak af met crushed ice. Zo maak je in een handomdraai een heerlijke fresh lemonade. Lekker puur van smaak, met alleen natuurlijke ingrediënten.

 

 

In ons assortiment

FRSH Matters Fresh Lemonade Infusion is een fruit- en kruidenconcentraat op basis van puur natuurlijke ingrediënten, zonder E-nummers. Deze innovatie geeft plat-, bruisend- of kokoswater de onweerstaanbare smaak van vers fruit, groenten en kruiden. Ook andere toepassingen zijn mogelijk. Wat dacht je van cocktails of desserts? Of maak de gezonde variant van de slush puppy. Met infusions blijf je variëren. 

Doe de inhoud van 1 FRSH Matters Fresh Lemonade Infusion in een tapkan van 8 liter. Voeg verse ingrediënten toe en vul de tapkan met plat-, bruisend- of kokoswater. Maak af met crushed ice. Zo maak je in een handomdraai een heerlijke fresh lemonade. Lekker puur van smaak, met alleen natuurlijke ingrediënten.

FRSH Matters Fresh Lemonade Infusions zijn vers. Bewaar ze daarom gekoeld.

Met deze producten breng je in no time jouw fresh lemonade op smaak

  • FRSH Matters Fresh Lemonade Infusion Munt, citroen & sinaasappel, 75 cl, 287458
  • FRSH Matters Fresh Lemonade Infusion Watermeloen, munt citroen, 75 cl, 287694
  • FRSH Matters Fresh Lemonade Infusion appel, kaneel citroen, 75 cl, 881168
  • FRSH Matters Fresh Lemonade Infusion citroen, komkommer & munt, 75 cl, 286999

En voor een schitterende presentatie zijn deze producten in ons assortiment onmisbaar:

Kilner tapkan 8 liter
Per stuk
Art nr. 543993

Kilner beker met handvat 0,4 liter
Per stuk
Art nr. 544444

Bekerglas Picardie
Doos 6 x 50 cl
Art. nr. 289968