Gewoon genieten: het klinkt zo eenvoudig. En dat kan het ook zijn. Want geluk zit in de kleine dingen. Begin je dag bijvoorbeeld goed met een overheerlijke brunch, serveer je gasten bijzondere gerechten waarvoor je niet eens diep in de buidel hebt hoeven tasten of ontdek nieuwe smaken en producten waarmee je kunt verrassen.

Betaalbare Luxe

Met een klein budget hoef je zeker niet in te leveren op smaak of luxe. Door slimme keuzes te maken en extra aandacht te besteden aan foodstyling, maak je toch onvergetelijke gerechten voor onvergetelijke momenten.


Geroosterde venkel met opgeklopte vegan feta

Bekijk recept


Eton Mess

Bekijk recept


Salade van bloemkool, druiven, munt en hazelnoot

Bekijk recept

Een goed begin

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor de feestdagen. Serveer daarom een fijn ontbijt – of maak er een brunch van. Want genieten kan, zeker tijdens kerst, niet lang genoeg duren..


Pannenkoekjes van granola en banaan

Bekijk recept


Smørrebrød

Bekijk recept

Bijzonder en Lekker

Say cheese!
Een kaasplank samenstellen kan best wat keuzestress opleveren. Onze kaasmeesters hebben het daarom makkelijk gemaakt en twee plateaus samengesteld: een pittige en milde variant. Zo weet je zeker dat je een topselectie aan kazen op je plank hebt liggen..

 

 

MEER KERST VOOR ELKAAR

 

Geniet samen nóg meer van kerst, samen met Sligro-ISPC. Geniet van overheerlijke kerstgerechten, kerstdranken en een adembenemende tafelaankleding. Sligro-ISPC staat deze kerst voor je klaar.

Lees meer