Het hoofdgerecht is het pronkstuk van je kerstmenu. Bij Sligro-ISPC vind je inspiratie genoeg! Wat dacht je van kabeljauw gelardeerd met gerookte paling?

Vis of Vlees

Meer tijd doorbrengen met je gasten? Ga voor deze makreel, die je alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. of kies voor kabeljauw


Makreel met spinazie en limoensaus

Bekijk recept


Kabeljauw

Bekijk recept


Christmas Stew

Bekijk recept

Gevogelte of Wild

Na de voorbereidingen schuif je deze smaakvolle gevulde kip zo in de oven, zodat jij tijd kunt doorbrengen met je gasten.


Gevulde kip met truffel

Bekijk recept


Parelhoenrollade met spruitjes

Bekijk recept


Hertenbiefstuk met pastinaakpuree

Bekijk recept

Funcooking

Zoek je inspiratie voor een gemakkelijk hoofdgerecht vol smaak of wil je je culinair onderscheiden? Met onderstaande recepten kan het beide. Het is maar net waar je behoefte aan hebt.

GOURMET

De beste basis voor je gourmet zijn de beste, meest verse producten. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt. Of ga next level. Met een beetje creativiteit kun je namelijk ook met gourmet culinair uitpakken.

PIZZARRETTE

Een klassiek bereid hoofdgerecht of eentje met een moderne twist. Je laat je gasten sowieso genieten, maar de keuze is aan jou. Met kalkoen, kwartel of een mooie rack kun je alle kanten op.

SAUZEN

Varieer met sauzen bij gourmet, pizzarrette of fondue.

NON-FOOD

Bij Sligro-ISPC vind je een ruime selectie aan funcooking-apparaten.

 
 
 

Meer genieten met Kerst

 

Geniet samen nóg meer van kerst, samen met Sligro-ISPC. Geniet van overheerlijke kerstgerechten, kerstdranken en een adembenemende tafelaankleding. Sligro-ISPC staat deze kerst voor je klaar.

Lees meer