De laatste foodtrends, interessante ontwikkelingen en een selectie bijzondere producten uit Sligro-ISPC’s assortiment die we maar al te graag onder de aandacht willen brengen. 
 

Funky tea cocktails

11 februari 2020
Thee drinken saai? Niet als je het hebt over deze uit Azië overgewaaide trend: funky tea cocktails. Uitgekiende, verfijnde smaakcombinaties van thee, alcoholische dranken, kruiden en specerijen.
Lees meer

Sake is hot!

11 februari 2020
‘Verrassend’ is nog zacht uitgedrukt: verdiep je in kwaliteitsvolle sake en er gaat een hele wereld voor je open. Aroma’s van bloemen, specerijen, sappig fruit of noten stuiven uit je glas. En het wordt nog mooier, want foodpairing met sake kán bijna niet misgaan.
Lees meer

Focus op Berlijn

1 oktober 2019
Berlijn etaleert zichzelf graag als de vegan hoofdstad van de wereld. En het is waar, in weinig andere steden kun je op alle niveau’s heerlijk vegan eten als in deze stad aan de rivier de Spree.
Lees meer

Kaas: 2x lekker, 1x vegan

3 april 2019
Volle smaak en vol karakter: dat is de geitenkaas van Polle. Maar ook vegan kan je genieten van de mooie smaak van kaas.
Lees meer

2x stoer

14 februari 2019
De schorten van Vitello zijn gemaakt van kleurvaste, stevige stoffen die goed bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en wassen. Ze kunnen dus absoluut tegen stootje. 
Lees meer

Trendy & stoere toppings

4 februari 2019
Maak van je gerechten smaakbommen door een originele saus of door middel van een hippe topping.
Lees meer

Een andere cocktail?

21 september 2018
Verrassende cocktails, drankjes die net ietsje anders zijn dan je gewoon bent? Heb je trouwens al eens van veggie cocktails gehoord?
Lees meer

Roze chocolade & éclairs

27 augustus 2018
Dé chocoladerevelatie Na donker, melk en wit is er nu ruby! Deze compleet nieuwe chocoladesmaak en -kleur is geboren uit de ruby cacaoboon. Er werden geen kleurstoffen of fruitsmaken toegevoegd. De ruby chocolade heeft een intens fruitige smaak met frisse, zure toetsen. Ontdek de Ruby chocolade in ons assortiment:
Lees meer

Diep in de zee of uit de boom?

27 augustus 2018
Zowel voor visliefhebbers als voor veganisten een staaltje verfijnde smaken. Een absolute topper in het najaar is Noordzeekrab. Het vlees is licht zoet en heeft een verfijnde smaak. Voortaan heb we ook gepasteuriseerd krabvlees in assortiment. Op deze wijze behoudt het krabvlees zijn originele structuur en smaak. Bovendien heeft het een langere houdbaarheid.
Lees meer