Bij een heerlijke voorjaarsborrel, lentediner of -brunch mogen de lentedranken niet ontbreken. Verras tijdens het voorjaar met frisse bieren, parels van wijnen, duurzame sappen en bijzondere cocktails. Je lenteborrel maak je uiteraard compleet met lekkere borrelhapjes.

Cocktails

Met deze heerlijke dranken serveer je tijdens een borrel of brunch het voorjaar in je glas. Kies bijvoorbeeld voor speelse poptails, een combinatie van de popsicle en een cocktail. Liever alcoholvrij? Mexicaanse agua frescas zijn lekker verfrissend en zitten vol vitamines. Of ga voor een tropische sangria.


Gingerbeer mocktail

Bekijk recept


Veghel mule

Bekijk recept


Ginger rhubarb

Bekijk recept


Tropical freakshake

Bekijk recept


Poptail Limoncello spritz

Bekijk recept


Agua fresca van galiameloen

Bekijk recept


Poptail Tom Collins

Bekijk recept


Aqua fresca van ananas

Bekijk recept

Bekijk dit recept van tropische sangria met gingerbeer

Voorjaarswijnen

Een nieuw seizoen vier je met zonnige wijnen. Van Italiaanse trots tot Zuid-Franse elegantie: deze verfijnde wijnen voor het voorjaar geven elk moment een feestelijk tintje. Laat je adviseren in een vestiging bij jou in de buurt. Proost!

 

Meer met koffie en thee

Vroeg in de ochtend, tijdens een lunch, aan het eind van een diner of gewoon tussendoor: een versgemalen kop koffie of thee smaakt altijd. Genieten met het oog op duurzaamheid? Proef dan eens van een van de plantaardige lattes!
 


Chilled coffee

Bekijk recept


Advocaatkoffie

Bekijk recept


Spicy kurkummalatte

Bekijk recept


Marokkaanse thee

Bekijk recept


Matcha latte

Bekijk recept

Lentebieren

Niets lekkerder dan een goed biertje op een zonnig terras. Deze frisse lente-bieren lenen zich perfect voor een borrel op een mooie lentedag.

Meer culinaire inspiratie

Van brunch tot gourmet en amuses tot borrelhapjes. Hier vind je alle inspiratie voor een smaakvolle lente.

Ontdek het hier