• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Handgesneden tartaar van rund met zoetzure bietjes

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd het rundvlees in fijne brunoise en meng met de mosterd, mayonaise, sjalot en kappertjes. Breng op smaak met peper, zout en tabasco.
  2. Snijd de biet in kleine stukken en marineer met de balsamico-azijn, suiker en eventueel olijfolie.
  3. Doe de tartaar in een steekring en garneer er de zoetzure bietjes bovenop.
  4. Biertip: Liefmans fruitesse

Ingrediënten

  • 400 gram runderfilet
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel sjalot, zeer fijn gesneden
  • ½ eetlepel kappertjes
  • Tabasco naar smaak

  • 1 rode biet (voorgekookt)
  • 3 eetlepel balsamico-azijn
  • ½ eetlepel suiker

  • Enkele flinterdunne plakjes chiogga biet

Publicatie datum: 18 september 2023