• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Umami gazpacho

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Pureer de rode zuurkool fijn en voeg toe aan de tomatensaus.
  2. Breng de saus aan de kook en gaar deze vervolgens 12 uur (een hele nacht) in de oven van 80˚C. Hierdoor wordt de saus veel dieper van smaak.
  3. Pureer nu de verse, rijpe tomaten (hoe rijper, hoe beter) met de saus en voeg de fijngehakte komkommer toe.
  4. Garneer de soep naar eigen inzicht met verse kruiden, getoaste noten of zaden en/of een vleugje vegan yoghurt.

Ingrediënten

  • 50 gr rode zuurkool
  • 500 gr tomatensaus,volgens eigen recept
  • 500 gr verse, rijpe tomaten
  • 500 gr komkommer
  • verse kruiden
  • getoaste noten of zaden
  • vegan yoghurt

Publicatie datum: 18 september 2023