• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Zilte aardappelsalade

Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Kook de krieltjes in gezouten water in circa 10 minuten gaar. Kook de zeesla en zeekraal de laatste 10 seconden mee. Giet alles af en laat uitdampen.
  2. Meng mosterd, azijn en arganolie tot een dressing. Meng de nog warme aardappels erdoor met de zeevenkel en wat gedroogd zeewier. Breng op smaak met peper (zout is waarschijnlijk niet nodig).

Ingrediënten

  • 500 gr krieltjes, goed gewassen en de grootste gehalveerd
  • 50 gr zeesla, koud afgespoeld
  • 50 gr zeekraal
  • 1 el pittige mosterd
  • 1 el notenazijn
  • 2 el arganolie
  • 4 takjes zeevenkel
  • gedroogd zeewier, geweld in water
  • Artikelinfo:
  • Atlantica zeesla (bakje 150 gram, art.nr. 666144),
  • Lapalisse arganolie (flesje 25 cl, art.nr. 92235),
  • Zeevenkel (bakje 150 gram, art.nr. 637501),
  • Lucullus zeewiersalade gedroogd (pakje 40 gram, art.nr. 435527),
  • Cosy&Trendy Eleonora pink bord, 14,5 cm (per stuk, art.nr. 89068)
  •  

Publicatie datum: 18 september 2023