• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Coco chocolate

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de kokossiroop in een steelpan tot tegen het kookpunt, neem van het vuur en los er de pure chocolade in.
  2. Meng met de slagroom en voeg eventueel nog een beetje cacaopoeder toe als je het te licht van kleur vindt.
  3. Giet door een fijne zeef en schenk in een sifon (kidde). Belucht met 1 patroon en plaats in de koelkastuks
  4. Verwarm de kokosmelk en de volle melk en los er de witte chocolade in op. Wil je het iets zoeter hebben, dan kun je nog wat kokossiroop toevoegen.
  5. Schenk de hete kokoschocolademelk in glazen. Spuit er de donkere slagroom op en garneer met de marshmallows die lichtjes zijn gebrand, de crunch, het kokosschaafsel en de macarons.
  6. Tip Rooster het kokosschaafsel even in een warme oven voor nog meer smaak en een mooi kleurcontrastuks

Ingrediënten

  • 4 el Monin kokossiroop
  • 3 el pure chocolade
  • 3 dl slagroom
  • 3 dl kokosmelk
  • 3 dl volle melk
  • 100 g witte chocolade
  • 8 minimarshmallows
  • 1 el salted karamelcrunch
  • 4 macarons
  • 1 el kokosschaafsel
  • evt. cacaopoeder

Publicatie datum: 18 september 2023