• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Frambozenparfait

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Klop de parfait in de keukenmachine op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Breng de parfait op smaak met frambozencoulis en eventueel een scheutje frambozenlikeur.
  3. Zet enkele frambozen rechtop op de bodem van 4 glaasjes en bestrooi met de helft van de rode besjes.
  4. Lepel er een beetje coulis overheen en spuit er met behulp van een spuitzak een laagje parfait op.
  5. Druk er enkele frambozen in met een beetje coulis en vul verder af met de parfait.
  6. Plaats in de vriezer en laat minimaal 2 uur aanvriezen.
  7. Garneer de glaasjes met 2 kletskoppen, frambozencoulis, enkele frambozen en rode bessen.
  8. Bestrooi ten slotte lichtjes met poedersuiker.

Ingrediënten

  • ¼ fles Debic Parfait
  • 125 g frambozen
  • 8 takjes rode bessen
  • 8 el frambozencoulis
  • 8 frambozenkletskoppen
  • poedersuiker

Publicatie datum: 18 september 2023