• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Lick it up

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
2

Bereidingswijze

  1. Stoof voor de curry diepvrieserwten, rode ui, gember, knoflook, witte miso en curryblad gaar met wat witte wijn en room. Breng op smaak met zout, voeg agar toe, stoof even door en draai alles tot een puree. Fruit voor de rode peper chutney rode ui, knoflook en gember aan, stoof pruimtomaat even mee, voeg rode chilipasta, suiker, glucosestroop en azijn toe, breng op smaak met zout en pureer. Maak de uienconfituur door rode uien te karamelliseren, af te blussen met rode wijn, gaar te stoven met suiker, balsamicoazijn, kaneel en laurier en glad te pureren.
  2. Maak een frisse yuzu-gel door yuzusap op te koken met mangopuree en suiker. Geleer met agar en pureer tot een gel. Bestrijk een bord met verschillende lagen van alle componenten en vraag de gasten het op te likken.

Ingrediënten

Publicatie datum: 18 september 2023