• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Jarcuterie

Glaasje met rauwe ham, burrata en frambozen
Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Leg 2 plakjes rauwe ham op een velletje bakpapier op een bord en verwarm deze 2 x 30 seconden in de magnetron, zodat krokante chips ontstaat.
  2. Laat de burrata uitlekken en snijd in blokjes. Verdeel over de bodem van 4 glaasjes.
  3. Besprenkel lichtjes met de gerookte olijfolie en kruid met versgemalen peper en fleur de sel.
  4. Maak rolletjes van de overige rauwe ham en verdeel samen met de framboosjes over de burrata.
  5. Besprenkel met de rest van de gerookte olijfolie en het balsamicocondiment.
  6. Steek er stukjes chips van rauwe ham in en bestrooi met de flower sprinkle. Garneer eventueel met enkele slablaadjes.

Ingrediënten

  • 1 bol burrata
  • 10 plakjes rauwe ham
  • 100 g frambozen
  • 4 tl balsamicocondiment
  • 4 el gerookte olijfolie
  • flower sprinkle Love
  • versgemalen peper
  • fleur de sel

Publicatie datum: 18 september 2023