Deze zomer wordt onvergetelijk: van lang tafelen tot juichen voor de Rode Duivels. Of je dat nu buiten of binnen doet, met de zomerse gerechten van Sligro-ISPC zet je de zomer op tafel. Met onze heerlijke barbecuerecepten, fantastische zomerse borrelhapjes, lekkere ijsdesserts en (non-alcoholische) cocktailrecepten creëer je het ultieme zomergevoel. Extra tips of advies nodig? Onze specialisten en culinair adviseurs in onze vestigingen helpen je graag bij een culinaire topzomer.


BBQ ALL THE WAY

Denk je aan outdoor cooking, dan denk je aan barbecue! Met de lekkere barbecuerecepten van Sligro-ISPC verras je met de heerlijkste gerechten. Van verrassende smaaksensaties tot de alltime favourites met een twist. Laat je inspireren, ook op vlak van materialen en accessoires!

Lees meer


DE ZOMERBORREL

Genieten van een goedgevulde borrelplank doe je het liefst in fijn gezelschap. Verras deze zomer met lekkere hapjes voor bij de borrel. Varieer met kant-en-klare en huisgemaakte amuses. Serveer er heerlijke zomerse dranken bij en je zomerborrel is compleet.

Lees meer


IJSKOUD GENIETEN

Een ijsdessert is een onmisbare afsluiting van een barbecue op een mooie zomeravond. Maar ook bij minder mooi weer zijn ijsjes een goed idee. Of het nu zelfgemaakt of kant-en-klaar is: met deze ijstoetjes proef je direct de zomer!

Lees meer


ZOMERSE DRANKEN

Er zijn tal van dranken die heerlijk smaken in de zomer. Denk aan wit bier of blond bier, een frisse rosé, een witte wijn of een zomerse cocktail. Liever alcoholvrij? Serveer een alcoholvrije cocktail bij de barbecue of bij de borrelhapjes.

Lees meer