Speel in op de buiten-de-deur-ontbijttrend, maak en beleg de beste bagels, ga voor vernieuwende eigerechten en ontdek alle mogelijkheden van de kikkererwt. 

Briljante bagel

Bagelfans opgelet! In dit magazine zetten we de bagel in het zonnetje. Want wake up: de bagel is een briljant broodje! Lekker als brunch, leuk om te zien en een fijne margemaker op je kaart.

Lees meer

Ei catchers

Of je nu van gebakken, gekookt of gepocheerd houdt: het ei is één van de meest gegeten ingrediënten. All over the world! Ga daarbij voor duurzame eieren, van ons nieuwe eigen merk De Groene Hen en je pakt meteen een trend mee.

Lees meer

De kikkererwt

Uit de vegan keuken is hij allang niet meer weg te denken en ook de niet-vegans ontdekken dit magische ingrediënt. Terecht! Want de kikkererwt is naast rijk aan eiwitten en vezels ook nog eens bijzonder veelzijdig in de keuken.

Lees meer

Dit is géén vis

Faux fish, je hoort er steeds vaker over. Het is eigenlijk geen vis, maar komt qua smaak en structuur dicht in de buurt. Omdat de vraag naar bewuste alternatieven stijgt, imiteren we in 3 gerechten vis, die dus geen vis zijn!

Lees meer

Good morning

Steeds meer mensen gaan uit ontbijten en dat geldt vooral voor de millenials. Dat betekent voor de horeca: marge pakken met een veelzijdige, kleurrijke ontbijtkaart!

Lees meer