Geniet samen van overheerlijke kerstgerechten, kerstdranken en een adembenemende tafelaankleding. Sligro-ISPC staat ook deze kerst voor je klaar. Met een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten, onderscheidende kerstgerechten én advies op maat van onze specialisten. Samen maken we deze kerst onvergetelijk.

Extra tips of hulp nodig? Vraag onze specialisten en culinair adviseurs in onze vestigingen voor een advies op maat.

 

KERSTMENU

 

Sligro-ISPC biedt volop inspiratie voor je kerstmenu. Van kerst voorgerecht, bijgerecht, hoofdgerecht tot nagerecht. En van gemak tot culinair onderscheiden. Met maar liefst 60 recepten en vele producttips en meer.
 

 

SPECIALE MOMENTEN

Het zijn die speciale momenten die we koesteren. Momenten die herkenbaar zijn, maar waarbij tal van variaties mogelijk zijn.


GOURMET

Bij Sligro-ISPC vind je kwaliteitsproducten om gemakkelijk je gourmet naar een hoger niveau te brengen. Of ga voor een culinaire gourmet en pak écht uit.

Meer over gourmet


KERSTBRUNCH

Alles voor een feestelijke kerstbrunch. Met de lekkerste broodjes, een veelzijdig kerstbuffet en een glutenvrije brunch vol smaak. En nog meer.

Meer over brunch

 


KERSTDRANKEN

Deze kerstapero mogen bijzondere dranken en combinaties met food niet ontbreken. Klik door voor volop inspiratie voor bier, wijn en cocktails (met laagjes).

Meer over apero

 

NON-FOOD

Met ons groot assortiment non-food maak je de feestdagen extra feestelijk. Wat je stijl ook is. Kies uit verschillende soorten linnen, glas, servies, besteken andere tafeldecoratie.

Meer over non-food


STREEKGERECHTEN

Wat goed is, hoeft niet van ver te komen. Ga aan de slag met wintergroenten van dichtbij. Vers en vol smaak. En veelzijdiger dan je gasten denken.

Meer over streekgerechten