Samen zijn en samen genieten. Dat is toch wel het belangrijste wat er is, zeker met Kerst. En hoe doe je dat beter dan met smaakmakende gerechten en bijzondere dranken? Met onze kerstinspiratie, laat jij gegarandeerd een verpletterende indruk achter bij je gasten.

Extra tips of hulp nodig? Vraag onze specialisten en culinair adviseurs in onze vestigingen voor een advies op maat.

 

Kerstmenu

 

Sligro-ISPC biedt volop inspiratie voor je kerstmenu. Van kerst voorgerecht, bijgerecht, hoofdgerecht tot nagerecht.

En van gemak tot culinair onderscheiden. Met maar liefst 60 recepten en vele producttips en meer.
 

Speciale momenten

Het zijn die speciale momenten die we koesteren. Momenten die herkenbaar zijn, maar waarbij tal van variaties mogelijk zijn.


Hoogste tijd

De feestdagen vieren we weer samen. Dat werd hoog tijd! Met een luxe high tea, beer of wine krijgt samen brunchen of borrelen een nieuwe dimensie.

Meer over "Hoogste Tijd"


Klein maar fijn

Genieten van kleine hapjes met grootste smaken. 

Meer over "Klein maar fijn"

 


Groots genieten

Dit najaar genieten we groots met kerst: van bijgerechten tot barbecuegerechten.

Meer "Groots genieten"


Écht uitpakken

Pak uit met gastronomische hoogstandjes tijdens het kerstdiner.

Meer over "Écht uitpakken"


(on)betaalbaar

Samen genieten van de feestdagen is onbetaalbaar. Ga voor een betaalbaar menu. Dompel jezelf onder in een wereld van betaalbare luxe.  

Meer over "(on)betaalbaar"

 


Cocktail hour

Ook in cocktails zit een opbouw aan intensiteit. Test, proef, geniet.

Meer "Cocktail hour"

Maak 't speciaal met een kerstpakket

De afgelopen jaren hebben ons geleerd dat we moeten genieten van elk moment. Want je weet nooit hoe en of de tijden veranderen. Daarom zijn alle momenten die je samen beleeft met naasten, geliefden, collega´s, relaties en vrienden speciaal. Ze verdienen het om gevierd te worden. Dat doen we het best door te genieten van elkaar en elkaar te láten genieten.

Een goed gevuld en met zorg samengesteld kerstpakket is een ‘momentmaker’ voor de mensen om je heen. Zodat de feestdagen op een warme en fantastische manier met elkaar gevierd kunnen worden. Een belevenis om nooit meer te vergeten.

Geniet van de kerst. Van al het moois dat het leven te bieden heeft.

Maak ‘t speciaal!

Huisselectie

Op basis van trends en kwaliteit hebben we 18 kant-en-klare kerstpakketten samengesteld, in verschillende prijsklassen. Zelf op te halen of tot bij jou geleverd. Blader door de brochure en ontdek ze allemaal!

Blader hier door de brochure

KERSTZOETWAREN

 

De feestdagen staan weer voor de deur! Ben je op zoek naar de lekkerste kerstzoetwaren? Van chocoladekransjes tot zuurstokken, Sligro-ISPC heeft alles in huis om van jouw kerstfeest een onvergetelijk, smakelijk feest te maken..