Hoewel de focus tijdens het kerstdiner wellicht op het hoofdgerecht ligt, mogen de bijgerechten zeker niet onderdoen. Ga aan de slag met deze gemakkelijke, maar onweerstaanbare culinaire creaties. Van haute frituur tot zelfgemaakte óf kant-en-klare gyoza’s.

Bijgerecht recepten

Kerst is niet de tijd om bescheiden te doen. Maar dat betekent niet dat je per se uren voor je bijgerechten in de keuken hoeft te staan. Deze recepten zien er zo verleidelijk uit dat het doet lijken alsof je dat wel hebt gedaan.


Klassieke gnocchi met salieboter en pecorino

Bekijk recept


Potstickers van rode kool met pittige appelcompote

Bekijk recept


Mini taco Bloemkool

Bekijk recept


Mini taco Pastinaak

Bekijk recept


Mini taco Schorseneren

Bekijk recept


Mini taco Spruitjes

Bekijk recept

Mini quiches

Mini quiches zijn heerlijk als kerst bijgerecht, maar ook als gezonde snack. Met gele peen, rode biet en pompoen creëer je een quiche-kleurenspektakel.


Mini quiche van rode biet

Bekijk recept


Mini quiche van gele peen

Bekijk recept


Mini quiche van pompoen

Bekijk recept

Maak je kerstdiner compleet

 

Sligro-ISPC helpt je op weg naar onderscheidende kerstgerechten in elke gang. Ontdek ook onze tips voor je ultieme voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Samen maken we deze kerst onvergetelijk.

Voorgerechten
Hoofdgerechten Dessert

MEER KERST

 

Geniet samen nóg meer van kerst, samen met Sligro-ISPC. Geniet van overheerlijke kerstgerechten, kerstdranken en een adembenemende tafelaankleding. Sligro-ISPC staat deze kerst voor je klaar.

Lees meer