Het kerstdessert is de laatste indruk die je achterlaat. Serveer een ‘sweet sensation’ met veel kleur, zoete smaak en een prachtige textuur. Sligro-ISPC helpt je op weg met verrassende recepten, zoals deze tiramisnicker. Of profiteer van ons kwaliteitsgebak.

Nagerechten voor kerst

Een overheerlijk kerstdessert bereiden hoeft helemaal geen uren werk te zijn. Onderstaande gerechten bereid je relatief snel, zijn ware eyecatchers op tafel en smaken verleidelijk lekker. Stuk voor stuk zoete verleiders.


Crunchy caramel

Bekijk recept


Tiramisnicker

Bekijk recept


Swiss roll

Bekijk recept


Tropisch dessert

Bekijk recept


Crêpes Suzette met mandarijn

Bekijk recept


Gepofte rode biet

Bekijk recept

Kant-en-klaar gemak

Met ons kant-en-klaar assortiment helpen we je tijd besparen mét kwaliteitsbehoud. Van handige 1,5-liter verpakkingen van Sanissimo-ijs tot heerlijke cheesecakes die je zelf nog kan versieren.


Partout Cheesecake
Bak 1,5 liter
Art.nr. Antwerpen: 398911

Longueur Passievrucht Bavarois
680 gram
Art.nr. Antwerpen: 537866

Day & Night Chocolate Pie
680 gram
Art.nr. Antwerpen: 69014

 

Biscuitbodems

Onze biscuits zijn de ideale basis voor je huisgemaakte kersttaart of kerstdessert. Kies uit chocolade, vanille, rond en vierkant. Met deze bodems houd je alle tijd over om je te richten op het leukste deel: decoreren.

 

Biscuitbodems
Vanille 26cm Rond
Doos 420 gram
Art.nr. Antwerpen: 129879 Vanille Vierkant
Doos 180 gram
Art.nr. Antwerpen: 129881 Choco 18cm Rond
Doos 200 gram
Art.nr. Antwerpen: 129878
 

 

Liever kaas?


Een kaasplank is heerlijk als dessert, maar past ook perfect bij de borrel. Maar hoe stel je nu een kaasplankje samen? Onze specialisten adviseren je graag. Kaas combineert namelijk goed met zoete smaken. Zo kunnen noten, gedroogde vijgen en druiven een mooie tegenhanger zijn voor de vaak uitgesproken smaken van de kazen. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos.Sligro-ISPC biedt een uitgebreid kaasassortiment met Belgische en buitenlandse kazen. Kijk je ogen uit op onze kaasafdeling. Van smaakvolle camemberts tot harde kazen en de meest smeuïge mozzarella of burrata; van kaas krijg je nooit genoeg.

 

 

Meer genieten met Kerst

 

Geniet samen nóg meer van kerst, samen met Sligro-ISPC. Geniet van overheerlijke kerstgerechten, kerstdranken en een adembenemende tafelaankleding. Sligro-ISPC staat deze kerst voor je klaar.

Lees meer