Begin je kerstdiner in stijl met een indrukwekkend voorgerecht. Prachtig gepresenteerd en bijzonder van smaak. Stap niet te snel over de klassiekers heen. Met een combinatie zoals escargots met knoflook en peterselie zet je direct de culinaire toon.


Escargots op klassieke wijze

Bekijk recept

Voorgerecht octopus

Dit voorgerecht van octopus is met recht een kunstwerk. Het werk van de ware culinaire meester. Bijna zonde om ervan te eten, maar te verleidelijk om het niet te doen. Wat uitdagender qua bereiding, maar écht iets bijzonders.


Purple Octopus

Bekijk recept

Voorgerecht recepten

Meer verrassende voorgerechten voor kerst? Klik op de recepten hieronder voor meer manieren om je kerstdiner in stijl te beginnen. Daarbij kun je alle kanten op: van snel op tafel tot écht culinair uitpakken.


Golden Sushi

Bekijk recept


Ravioli van kwartel

Bekijk recept


Terrine van foie royale

Bekijk recept


Karaage van kalkoen

Bekijk recept


100% biet

Bekijk recept

Oesters met kerst

Geef je kerstapero een luxe tintje met oesters en bubbels. Deze combinatie is een klassieker met een reden. Zo goed dat ze na jaren – ook deze kerst – nog steeds in de smaak vallen.


Oester met karnemelk en gemarineerde komkommer

Bekijk recept


La Petite Bulle - Bouvet
Fles 75 cl
Art.nr. Antwerpen: 55693 - Gent / Luik: 5590585

Oester met witte chocolade en kaviaar

Bekijk recept


Bouvet Saphir Brut Vintage
Fles 75 cl
Art.nr. Antwerpen: 33761 - Gent / Luik: 5530025

Gefrituurde oester met tartaar van lam

Bekijk recept


Canard-Duchêne Cuvée Leonie Brut Rosé
Fles 75 cl
Art.nr. Antwerpen: 69978 - Gent / Luik: 5540060

Streekgerechten

 

Bij je kerst voorgerecht geldt: wat goed is, hoeft zeker niet van ver weg te komen. Laat je inspireren door de verse en volle smaken van seizoensproducten uit eigen land. Je kunt er zoveel meer mee dan je gasten verwachten.

Lees meer

Maak je kerstdiner compleet

 

Sligro-ISPC biedt je alle inspiratie die je nodig hebt voor een compleet kerstdiner. Ga ook aan de slag met onze tips en recepturen voor je hoofdgerecht, bijgerecht of dessert. Samen maken we deze kerst onvergetelijk.

Hoofdgerechten
Bijgerechten Dessert

MEER KERST

 

Geniet samen nóg meer van kerst, samen met Sligro-ISPC. Geniet van overheerlijke kerstgerechten, kerstdranken en een adembenemende tafelaankleding. Sligro-ISPC staat deze kerst voor je klaar.

Lees meer