Onze totaalservice voor horeca-professionals

Sligro-ISPC is de one-stop-shop voor elke horeca-professional. We koppelen het breedste productaanbod aan inspiratie en advies. Bovendien kijken we vooruit naar nieuwe trends en innovaties in de foodsector. Zo kunnen we altijd de sterkste oplossingen bieden.

Breedste aanbod & complete oplossingen

Bij Sligro-ISPC ontdek je het breedste aanbod dat er te vinden is in de markt, tegen een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Door de complementariteit met de andere bedrijven in Sligro Food Group Belgium kunnen we bovendien zeer volledige oplossingen bieden.

Inspiratie & beleving

Als foodprofessional ben je steeds op zoek naar nieuwe ideeën. Daarom blijft Sligro-ISPC je inspireren, met nieuwe producten, smaken en meer. Op deze site ontdek je alvast recepten, tips en trends , maar in onze vestigingen is nog meer te beleven.

Vakkennis & advies

Samen met onze verspartners beschikken we over bijzonder ruime vakkennis. Die delen we graag met onze klanten. Onze experts staan je dan ook graag bij met advies op maat. Bij ons ben je welkom om te ontdekken, vergelijken en te proeven.

Vlotte & duurzame levering

Met onze geavanceerde, geconditioneerde vrachtwagens is je bestelling snel ter plekke. Ook in de stad, dankzij onze beleveringsdienst voor Gent, Kortrijk, Brussel en Luik.

Na bestelling worden de producten de dag nadien geleverd (minimum aankoopbedrag: €350). Bovendien kunnen we in de stad leveren met elektrische cargofietsen. Dat is een pak groener én een garantie voor tijdige aankomst!

Makkelijk bestellen

Bestellen? Dat gaat makkelijk. Kies gewoon de plaats en dag van levering. De specifieke voorwaarden bespreek je met je accountmanager. Je kan je hoofdbestelling plaatsen tot 16u00 op dag A, voor levering in de voormiddag op dag B.

Nog iets vergeten? Geen probleem: je kan voor middernacht nog tot 10 producten toevoegen aan je bestelling (behalve voor non-food).