De lente staat voor een nieuw begin. Voor een fonkelnieuw seizoen met nieuwe inspiratie en energie. We kijken er reikhalzend naar uit.

Naar een frisse start vol beloften en ontmoetingen onder het genot van de lekkerste gerechten en dranken. Tijd voor een nieuwe lente!.

LENTEMENU

 
Sligro-ISPC biedt dit voorjaar volop inspiratie voor een heerlijk lentemenu. Van brunch, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts tot de meeste lekkere smoothies en cocktails. Ontdek deze lente samen met Sligro-ISPC de overheerlijke smaken van dit buitengewone seizoen.

Extra tips of hulp nodig? Vraag onze specialisten en culinair adviseurs in onze vestigingen voor een advies op maat.

 

SPECIALE MOMENTEN

Deze lente kan je echt uitpakken! 

Laat je inspireren door onze culinair adviseurs en ga aan de slag met heerlijke aperitiefhapjes tijdens de picknick of verras met buitengewone smoothies en andere lentedranken.


BORRELEN!

Niet moeilijk, maar wel ontzettend lekker. Daar gaan we voor bij het aperitief! Stuk voor stuk smaakvolle recepten waarmee je in een handomdraai een verpletterende indruk maakt op je gasten. Dat is nog eens heerlijk gemakkelijk genieten.

Meer over Borrelen


GLOBAL CUISINE

De afgelopen tijd hebben we minder kunnen reizen, maar dat hoeft ons er niet van te weerhouden om de wereld om ons heen te proeven! Ga mee op culinaire ontdekkingstocht en proef van verrassende smaken uit alle windrichtingen. 

Meer over Global Cuisine

 


LENTE BBQ

Voorjaar! Tijd om erop uit te trekken. En hoe lekker is het dan om gerechten buiten te berieden en samen te eten en drinken onder het genot van de lentezon? Laat het weer dit niet toe? Haal de lente dan naar binnen met mooie lenterecepten.

Meer over Lente BBQ

 

FUN FOOD

Eten hoeft niet alleen heerlijk te smaken, het mag er ook fantastisch uitzien. De lekkerste creaties smaken immers nog beter als je omvergeblazen wordt door hun looks. Borrelen, aperitieven, tapas. Verschillende woorden, één betekenis: gezellig samen rond één tafel lang genieten van hapjes

Meer over Fun Food


LENTEDRANKEN

Van brunch tot borrel, voor elke gelegenheid en bij elk gerecht is een passende lentedrank te vinden. Lees verder voor heerlijke inspiratie!

Meer over Lentedranken