Meesterschap. Het is iets om heel zuinig op te zijn! Daarom brengen we in deze nieuwe editie van 100° een ode aan meesterschap in alle disciplines van het vak. Chefs vertellen over de grote leermeesters die bepalend zijn geweest voor hun carrière. Ontdek hyperspecialismes in de foodhall en de culinaire mogelijkheden van een kroket. Laat je inspireren door puur vakmanschap in al zijn facetten!

Foodhallen, wie kent ze niet? Ze rijzen als spreekwoordelijke paddenstoelen uit de grond en dat is niet voor niets! Het is immers een culinaire hotspot vol gerechten van over de hele wereld. In elke foodhall vind je bovendien vaak allerlei hyperspecialismen onder één dak. De foodhall is waar de echte specialisten vol passie hun ambacht laten zien.

Als er één culinaire discipline is waarvoor vakmanschap vereist is, is het wel patisserie. Van sierlijke taartjes en verfi jnde macarons tot feestelijke desserts en heerlijke pralines. Laat je inspireren door deze 5 meesterlijke patisseriecreaties.