De eerste editie van de nationale Restaurantactie is de uitgelezen kans om als zelfbedieningsklant te sparen voor korting op je restaurantbezoek. Spaar mee en kies uit een ruim aanbod van deelnemende horecazaken om je dinercheque(s) in te wisselen. Ga op culinaire ontdekking en geniet van een heerlijke avond uit bij de Belgische horeca.

Dit is hoe het werkt: 

  1. Van 16 september t.e.m. 25 oktober 2021 ontvang je bij iedere besteding van € 50,- (excl. btw) of bij aankoop van één van de actieproducten uit de spaarfolder in de 3 Sligro-ISPC vestigingen een Restaurantactie zegel. Het maximum aantal zegels per factuur is 20.
  1. Volle spaarkaart(en), 6 zegels, kan je t.e.m. 30 november 2021 inwisselen aan de kassa’s van Sligro-ISPC. In ruil ontvang je een dinercheque t.w.v. € 15,-.
  1. Je dinercheque(s) kan je t.e.m. 28 februari 2022 inleveren bij de deelnemende restaurants voor korting op je rekening. Hier zit geen mini- of maximaal bedrag of aantal dinercheques aan verbonden. Vouchers zijn niet inwisselbaar voor contanten.
  1. Ontdek en geniet voordelig van verrassende restaurants en beleef een heerlijke avond uit bij onze Belgische horeca!
 

VRAGEN OVER DE ACTIE?

Neem contact op met: support.restaurantactie@sligro-ispc.be