Ben jij ook zo’n kanjer? Zo’n horecaondernemer die via een slim menu wil bijdragen aan de toekomst? Die meer plantaardige gerechten wil aanbieden waarvan de klant het water in de mond krijgt?

Dan zoeken wij jou voor deze challenge! 

Met het project ‘Een boon voor A’ begeleiden we 30 restaurants in Antwerpen kosteloos naar een meer toekomstbestendige menukaart. Je kan kiezen uit een licht of een volledig begeleidingstraject. We begeleiden je naar kleine en haalbare aanpassingen op je menukaart en streven naar:  

✅ Heerlijke, toekomstgerichte plantaardige gerechten
✅ Een menukaart geliefd bij jouw klanten
✅ Slimme gerechten die jouw kosten verminderen

Als kers op de taart krijgt je zaak aandacht in vakbladen, pers, en op sociale media. Alle restaurants worden in de kijker gezet en kunnen ook prijzen winnen. De prijsuitreiking gebeurt op het professioneel eiwitevent, waarop alle Vlaamse spelers van de voedingsketen zullen aanwezig zijn.

Is je interesse gewekt? Schrijf je in via dit formulier

Wil je meer te weten komen over dit project? Lees dan hier de brochure.

 

Deze oproep kwam tot stand door de samenwerking van 5 partners: Mosquito In The Room, Let us, Biopolder, Rurant, Sense en heeft de steun van de Vlaamse Overheid. Samen gaan we de komende 2 jaar werken aan duurzame eiwitketens en meer plantaardige gerechten in Antwerpen.