Olitalia staat voor pure Italiaanse olijfolie van topkwaliteit. Met recht is het dé oliespecialist van Italië. Volgens een eeuwenoude persmethode wint Olitalia olie uit een selectie van de beste Italiaanse olijven. De keuze is ruim. Want het ene gerecht vraagt om een volle kruidige smaak, en het andere om een mildere toevoeging.

Absolute top

Olitalia werkt al meer dan 10 jaar samen met Sligro. Met dit exclusieve merk heeft Sligro-ISPC een uitgebreid scala aan topoliën in huis gehaald. Zoals de range van Le Cultivar, met streekoliën die behoren tot de crème de la crème van regionale Italiaanse oliën.

Piramide

Voor elke bereidingstoepassing biedt Olitalia een geschikte olie. In de piramide van olijfolie van Olitalia staan de zelfstandige smaakmakers aan de top. De olie aan de basis is vooral geschikt om in te bakken. Hier staat de Sansa olijfolie. Daarboven de Pure Olive Oil, de Extra Vergine en de ORO.

Helemaal aan de top staat de Denominazione di Origine Protetta, oftewel D.O.P. olijfolie. Deze toekenning beschermt de herkomstbenaming van de olie. Een betere garantie op topkwaliteit krijg je niet!