Het assortiment van Sligro-ISPC bestaat uit een sterke mix van bekende A-merken en exclusieve (eigen) merken. De producten van onze exclusieve merken hebben een unieke prijs-kwaiteitverhouding en zijn alleen verkrijgbaar bij Sligro-ISPC.

Overal bekend

Onze exclusieve merken zijn misschien wel bekender dan je denkt. Je komt ze dan ook overal tegen. Denk aan Alex Meijer koffie op het terras, Australian ijs in een dessert of een verrassend gerecht met mals stuk rundvlees van O’Sullivan. Smaakvolle producten met een gegarandeerde kwaliteit voor jouw klanten.

Exclusieve voordelen

Een goed product alleen is niet genoeg. Als foodprofessional verwacht je een product dat is afgestemd op jouw wensen tegen een voordelige prijs. Met een exclusief merk van Sligro profiteer je altijd van 4 voordelen:

Beter dan A-merken: Onze exclusieve merken zijn te herkennen aan producten met de beste ingrediënten en specificaties. Daarmee garanderen we een uitstekende kwaliteit voor jou als foodprofessional.

Gemiddeld 25% goedkoper: Onze exclusieve merken zijn gemiddeld 25% goedkoper dan vergelijkbare A-merken.

Continu afgestemd op jouw wensen: Onze exclusieve merken zijn speciaal op maat gemaakt voor foodprofessionals. Daardoor beschikt ieder merk over een eigentijdse receptuur en kenmerken.

Ruime keuze: We selecteren onze producten met uiterste zorg en besteden extra aandacht aan onze exclusieve merken op gebied van food en non-food.

Enkele van onze exclusieve merken