Alex Meijer is het exclusieve merk van Sligro-ISPC voor alles wat te maken heeft met koffie en thee. Onder dit merk vind je een hele lijn food en non-food artikelen.

Van koffie, koffiebonen en thee tot suikerzakjes en koffiekoekjes en van koffiezetapparaten, -machines en automaten tot koffie- en theeservies, theekisten en isoleerkannen.

Alex Meijer biedt dus een compleet koffie- en theeconcept. Alex Meijer heeft bovendien buitengewoon veel oog voor people en planet is daarin bijzonder vooruitstrevend.

Koffie

De koffie van Alex Meijer staat al meer dan drie generaties voor puur genieten. Proef de lekkerste melanges van de beste koffiebonen van over de hele wereld. Van Indonesië, Peru, Nicaragua, Colombia tot Ethiopië. En te bereiden met elk koffieautomaat: koffiebonen, filterkoffie, pads en cups.

Thee

Het vernieuwde assortiment Alex Meijer-thee biedt nu nog meer keuze voor elke theeliefhebber. Kies uit zakjes, piramides en losse thee. Of ga voor de nieuwe lijn biologische theesoorten. Eerlijke theekwaliteit zoals je gewend bent met een extra duurzame twist. Ook met de theesoorten van Alex Meijer maak je een verantwoorde keuze.

Begeleiders

Maak de koffie- of theebeleving compleet met de heerlijke begeleiders van Alex Meijer: verschillende soorten koekjes, nougats, chocolade en pepermunt. Voor ieder wat wils! Ook voor je bewuste gast. Het vernieuwde assortiment bevat meerdere soorten biologische koekjes. Vanzelfsprekend vind je bij Alex Meijer ook suiker en melk.

 

Alex Meijer is exclusief verkrijgbaar bij Sligro-ISPC

  Bekijk meer exclusieve merken