Een nieuw exclusief merk met een breed assortiment aan tortilla wraps, nacho's, en dipsauzen. De perfecte basis om de allerlekkerste recepten te maken. En dat voor de allerbeste prijs!

De allerbeste keuze

Of je nu een typisch Mexicaans gerecht maakt, een heerlijke wrap voor op je lunchkaart of een nachoschotel voor op je terrasmenu. Mr. Mex is voor jou de beste keuze!

  • Aantrekkelijk alternatief voor een scherpe prijs
  • Kwalitatief hoogwaardig assortiment
  • Makkelijke margemaker voor elk menu

Beste kwaliteit, beste prijs

Nacho's en wraps veroveren België. Als ondernemer wil jij het beste voor jouw klanten: producten met de beste kwaliteit. Door de overstap te maken naar Mr. Mex bespaar je gemakkelijk geld.

 

Het assortiment

Het uitgebreide assortiment van Mr. Mex bestaat uit diverse soorten en formaten tortilla wraps, twee soorten nacho chips en vier verschillende dipsauzen. Zodat jij eindeloos kan variëren en combineren. Kies bijvoorbeeld voor een volkoren wrap of de bieten variant. De dipsauzen zijn elks in twee formaten verkrijgbaar: 300 gram en 2050 gram. Ideaal voor iedere foodprofessional.

Tortilla wraps

Nacho chips

Dipsauzen

Wrap & roll

De Mr. Mex tortilla (groente)wraps zijn de perfecte basis om de allerlekkerste recepten mee te maken. Denk aan een bietenwrap met zalm, een wortelwrap met baba anoush of een goed gevulde chicken quesadilla. Volop mogelijkheden voor een echte margepakker op je kaart.


Chicken Quesadilla

Bekijk recept


Bieten wrap met zalm

Bekijk recept


Wortel wrap met Baba Anoush

Bekijk recept


Mango chicken wrap

Bekijk recept

Muchos Nacho's

Waar de meeste nacho chips gemaakt zijn van maïsmeel, zijn de nacho's van Mr. Mex gemaakt op basis van verse maïskorrels. En dat proef je: het maakt de chips extra lekker en krokant. Onmisbaar op elke kaart. Vergezeld met een heerlijke cheesedip, romige guacamole of een hete salsa. Laat je inspireren!


Nacho pulled chicken

Bekijk recept


Nacho mexican

Bekijk recept


Nacho indian spice

Bekijk recept


Nacho dutch

Bekijk recept

 

Mr. Mex is exclusief verkrijgbaar bij Sligro-ISPC

  Bekijk meer exclusieve merken