Maak kennis met de producten van O’life. Van sauzen en dressings tot chutneys en smaakmakers. Met O’life maak je van ieder gerecht iets speciaals. Succes gegarandeerd!

Dressings & garneersauzen

Met de juiste dressing maak je een frisse salade pas echt compleet. Maar ook andere gerechten geef je eenvoudig nét dat beetje extra. Naast de dressings vindt je bij O’life een ruim assortiment aan garneersauzen. Ideaal om jouw gerecht compleet te maken!

Brooddippers & tapenades

Heerlijk gekruide brooddippers en smaakvolle tapenades. Lekker op een toastje of als smeersels op je broodje bij een uitgebreidere lunch. De tapenades zijn daarnaast geschikt als basis voor een saus of dressing.

Woksauzen & warme sauzen

De kant-en-klare sauzen zijn geschikt om eindeloos mee te variëren: heerlijk bij vrijwel ieder voor- of hoofdgerecht. De ruime keuze aan smaken biedt voor ieder wat wils. Toch liever zelf aan de slag in de keuken? Ga voor een O’life saus als basis en geef er je eigen draai aan. Maak gebruik van kruiden, specerijen en groenten bij het klaarmaken van je saus. Zo bereid je makkelijk en snel in een handomdraai de meest smaakvolle en heerlijke sauzen.

Marinades

Een lekkere marinade zorgt niet alleen voor extra smaak, maar ook voor extra malsheid. De marinades van O’life zijn geschikt voor vlees, vis of gevogelte.

 

Experimenteer en varieer met de producten van O’life! Gemakkelijk in gebruik, veel keuze en bijzonder van smaak. Voor iedere gelegenheid, voor ieder wat wils. Dankzij de producten van O’life is een continue kwaliteit gegarandeerd.

 

O'life is exclusief verkrijgbaar bij Sligro-ISPC

  Bekijk meer exclusieve merken